Wenst u ook uw werken te laten uitvoeren door een echte vakman ?

Hoe kan ik energie besparen met mijn deuren en ramen ?

Wist u dat huizen, die gebouwd zijn vóór 1995, vaak niet echt energiezuinig zijn? Via verouderde houten ramen en deuren gaat elke dag tot 40% van de warmte binnenshuis verloren.
Heeft u nog enkele beglazing of verouderd dubbel glas? Dan verliest u tot zes keer zoveel warmte ten opzichte van moderne dubbele beglazing.

Heeft u het gevoel dat u in de winter kan blijven stoken en valt u daarna bijna omver van uw energiefactuur? Wilt u minder energie verloren laten gaan en een oplossing vinden voor de té hoge factuur? Dan is dit hét moment om actie te ondernemen.

Premies voor vervangen van ramen en deuren

In Vlaanderen kunt u nu premies en voordelen krijgen wanneer u energiebesparende investeringen uitvoert. Zo zijn er onder meer premies voor het vervangen van uw raamprofielen. De meeste premies kunt u samenvoegen waardoor de overheidssteun kan oplopen tot meer dan 50% van uw investering. Om te weten te komen op welke premies u al dan niet recht hebt, kunt u ten rade gaan bij de fiscus, de Vlaamse Overheid, uw netbeheerder, uw provinciebestuur en/of uw gemeentebestuur.

De voordelen van PVC ramen en deuren

Veel Vlamingen kiezen tegenwoordig voor ramen en deuren in PVC: demeest budgetvriendelijke oplossing om uw raamprofielen te vervangen. PVC heeft een isolerende werking, is onderhoudsvrij en gaat 30 tot 40 jaar mee.Ook uw huis wordt comfortabeler. U zult bijvoorbeeld niet langer last hebben van onaangename temperatuursverschillen (koudebruggen). Daarbovenop zijn PVC ramen brand- en inbraakveilig.Nieuwe PVC ramen maken ook komaf met ongemakken zoals tocht, omgevingsgeluid en condensatie op de ramen. Daarnaast is PVC bestendig tegen vocht en corrosie en is het heel gemakkelijk in onderhoud. Schilderwerken zijn dus niet meer nodig.
Wist u dat: ramen en deuren in PVC een milieuvriendelijke keuze zijn? Bovendien zijn ze een pak goedkoper dan raamomkadering in hout.

Meer weten over energiebesparing ? Klik hier