Uitbreiding van uw woning – Pergola – Veranda

Met een uitbreiding van Pieters is het een uitgelezen kans om de woning te vergroten en veel meer licht binnen te halen.

Een tuinkamer van Pieters is een verlengstuk van de woning en een extra leefruimte die je elke dag van het jaar kan gebruiken en van genieten.

Onze super geïsoleerde dakstructuur zal het binnencomfort van de leefruimte bepalen. Voor de raamprofielen is er keuze uit hoogwaardig  PVC- of aluminium profielen en voor de beglazing maken wij gebruik van hoog rendement glas, al dan niet zonnewerend.

Pieters zorgt ook voor de nodige voorbereidende werken zoals funderingen, metselwerken, blauwe hardsteen en eventuele aanpassingen aan het dak van de woning. Wij kunnen ook voor de nodige verlichting en vloerafwerking zorgen.

Zoals U kan merken zorgen de stijlvolle woonuitbreidingen van Pieters voor een meerwaarde van de woning.

Pieters is uw vertrouwen waard.

Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek en prijsofferte.

 Nuttige tips:

Is de uitbreiding kleiner dan 40 m2 dan volstaat voor het Vlaamse landsgedeelte een meldingsplicht, groter dan 40 m2 is een stedebouwkundigevergunning nodig en stabiliteitsveranderingen aan de woning noodzaakt de medewerking van een architect. Sinds 2016 is het verlaagde BTW-tarief van 6% in voege voor woningen ouder dan 10 jaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of vraag meer info

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE U VAN DIENST ZIJN ?